неделя, 25 март 2012 г.

Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова пред „Монитор”: Ники Михайлов ще бие шута на Алисия


Бившият треньор на националния отбор по волейбол Мартин Стоев ще поеме италианския тим „Трентино” и ще има много успехи с него. Българинът ще направи много подобрения в клуба и ще създаде един стабилен и сплотен колектив. Това твърди в седмичната си прогноза за в. „Монитор” гадателката на Берлускони Теодора Стефанова в отговор на твърденията, че Радостин Стойчев скоро може да си тръгне от отбора, който създаде и изведе неведнъж до европейския и световен връх.
Тя допълва още, че Христо Йовов също ще пожъне нови успехи с „Левски” и ще успее да отбележи така желания 120-ти гол. Бижутера ще надмине Георги Иванов по попадения в „А” група и ще преподпише договора си със „сините”. В същото време обаче Йовов ще има предложение и за шеф на спортно-техническия щаб. Футболистът ще предпочете да остане на терена. Интересното в случая е, че макар и на 35 години, бившият кандидат за кмет на Своге ще бъде пожелан и от друг отбор, но той
ще избере да остане на „Герена”
убедена е Теодора Стефанова. Тя предвижда и големи промени в клуба. До месец смята, че ще сменят Николай Костов и „Левски” ще има нов чуждестранен треньор.
Скандалите в родния футбол няма да стихват и тримата допингирани играчи на ЦСКА ще заведат дело срещу БФС, заради удълженото им наказание. В крайна сметка гадателката на Берлускони смята, че наказаните футболисти няма да успеят да осъдят БФС и ще изтърпят наказанието си.
Играта на „армейците” ще се подобри
и най-накрая тимът ще излезе от кризата, в която изпадна преди доста време. Отборът на Стойчо Младенов ще тръгне напред и ще има много победи.
Теодора Стефанова предрича светло бъдеще и за Димитър Бербатов. Нападателят ще напусне „Манчестър Юнайтед” и ще замине да играе в Италия. Там ще покаже истинските си качества и ще бъде искан след това и от други отбори. Бербо ще прослави родината ни не само на Апенините, но след това и в Испания.
За България ще се говори много и покрай Красимир Балъков. Той ще има много успехи с новия си тим „Кайзерслаутерн”. Бившият футболист ще възкреси немския тим и ще го избави от изпадането му във Втора бундеслига.
Теодора Стефанова не пропуска да говори и за личния живот на футболните звезди. Той е не по-малко интересен от играта им и това го доказва вратарят на националния тим Николай Михайлов. Любовната сага около него е на път да приключи. Половинката му Алисия е започнала да задушава със загрижеността си и ревността си красивия футболист и той ще я зареже. Амбициозната блондинка обаче няма да остави нещата така и ще направи всичко възможно да си го върне. Тя ще използва всичките си сили и
ще го „върже” с дете
Благой Георгиев, който скоро ще сключи брак с дългогодишната си приятелка Христина, също ще се сдобие с втора рожба до края на 2013 година. Техният брак ще се окаже един от най-стабилните в родния футбол и Благо ще загърби изневерите и фенките си, убедена е Теодора Стефанова.
Гадателката на Берлускони предрича и нов брак за фолк певицата Софи Маринова. Брюнетката ще свие гнездо с някой доста по-млад от нея и ще му роди момиченце.  
Изненадата за всички ще са двете Златки, които до преди година си скубеха косите заради самбиста Благой Иванов-Багата. Прелъстителките ще станат първи приятелки и дори по едно и също време ще забременеят през 2014-та година и ще отгледат заедно децата си.