сряда, 21 март 2012 г.

Марто Тошев хлътна по певица



Елена Димитрова е по-известна като Ели Фолка.
Футболистът на „Славия” Мартин Тошев отново е влюбен. Бившият юноша на ЦСКА е хлътнал по новоизгряващата фолкпевица Ели Фолка. Красавицата е кака на Тошев, но това не й попречило да го прелъсти в социалната мрежа „Фейсбук”.
Двамата с дни кореспондирали и разкривали тайните си един за друг. Така неусетно Марто започнал все по-често да мисли за брюнетката и не спирал да й пише, твърдят техни приближени. Певицата първоначално не знаела, че той е популярен футболист, и била очарована от външността и тялото му, а не от славата му.
Тошев постоянно искал да се видят и дори й намеквал, че копнее за сериозна връзка. Както е известно, след Ани Димитрова играчът не се е задържал задълго до някоя жена. Интересното в случая е, че двамата преди време също се бяха запознали в социалната мрежа. Любовта им продължи близо две години, докато брюнетката не заряза бившия „армеец” заради колегата му Йордан Тодоров, от когото сега чака дете.
За Ели Фолка не се знае много. Прелъстителката е на 25 години от София. От няколко години се занимава с музика, но няма договор с музикалните компании, а пее само по участия или концерти в провинцията. Елена Димитрова, както е истинското й име, също се надява любовта им да премине на по-сериозен етап.