сряда, 14 март 2012 г.

Теодора Стефанова пред „Монитор”:


Бойко Борисов прави нов национален стадион

Сибила Кусева

До две години новият национален стадион, който ще се намира до зала Арена Армеец, ще бъде готов. За построяването му ще допринесе най-вече премиера на България Бойко Борисов. Той ще направии всичко възможно проекта да бъде финализиран колкото се може по-скоро и дори ще намери инвеститори за останалите спортни съоражения на 4-ти километър, предвижда в седмичната си прогноза за в. „Монитор” гадателката на Берлускони Теодора Стефанова. Освен това ще се налеят много пари в инфраструктурата в зимния курорт Банско и ще стане една от най-предпочитаните дестинации. Очаква се до 5 години туризмът да се развие толкова много, че Банско ще задмине и небезизвестния курорт Сеинт Моритц. Поради тази причина ще има и много престижни ски състезания, като ще идват и най-различни световни знаменитости, убедена е Теодора Стефанова. Освен това родината ни ще има успех и със зимната олимпиада, на която ще бъде домакин.
Голяма изненада в най-скоро време ще трябва да очакваме от лекоатлетката ни Ивет Лолова. Тя е в брилянтна форма и ще постигне големи успехи на предстоящето световно първенство в зала в Истанбул. В личен план нещата също ще й се наредят, като до една година ще сключи брак, а малко след това ще си има и детенце, убедена е гадателката на Берлускони.
Във футбола скандалите няма да спират и този сезон. Ще има много критики спрямо реферите. Собственикът на „Лудогорец” открито ще обвини някои съдии в пристрастие и проблемите в тима му няма да спират. Въпреки това „Лудогорец” ще започне сезона с доста силни двубои и няма да има загуба, допълва още Теодора Стефанова. Тя предрича и нови спонсори на грандовете „Левски” и ЦСКА, като „сините” дори ще продадът и част от акциите си и ще имат и нов собственик. Скандалите около „армейците” и допингираните им футболисти ще се възобновят и ще се иска по-строго наказание за тях. Голямо разочарование през този полусезон ще има и от „Локомотив” (Сф). „Железничарите” ще покажат много слаба игра, която е нетипична за тях и ще изпаднат от първите позиции в класирането за „Купата”. Единствената утеха за феновете на родния ни футбол ще бъде националния тим. Страрши треньорът Любослав Пенев ще мотивира и нахъса момчетата и те ще победят Холандия в приятелския мач, който им предстои, смята гадателката на Берлускони.
В личен план повечето родни звезди ги очаква късмет и щастие. Тази година ще донесе на много положителни емоции и една от тях ще е Златка Димитрова или по-известна като Черната Златка. В най-скоро време красавицата ще срещне мъж, с който ще създаде семейство и до година ще си има и детенце. Известната ПР-ка Нина Никол ще се разведе с Митьо Крика и ще затвори тази страница от живота си окончателно. Това обаче ще я направи по-силна и съвсем скоро ще има нова любов, а до края на годината ще забременее от него, заяви още в прогнозата си Теодора Стефанова.
Сегашната приятелка на Николай Михайлов – Алисия ще последва примера на Виктория Бекъм и ще загърби музикалната си кариера, а ще се отдаде на модата. В най-скоро време блондинката ще създаде своя марка дрехи, които самата тя ще шие.
Малката дъщеря на Христо Стоичков – Михаела също ще има нова любов. Тя ще осъзнае, че връзката й с футболиста Борис Папазов е безсмислена и ще си намери нов приятел, който също ще бъде футболист. До една година тя ще се омъжи и ще си има детенце, завършва прогнозата си гадателката на Берлускони.