сряда, 23 май 2012 г.

ТЕОДОРА СТЕФАНОВА ПРЕД „МОНИТОР”: Мощни трусове през юни и септември


Идат наводнения в Южна България и Италия
 23.05.2012   Сибила Кусева
Нови мощни земетресения ще разтърсят София и Северна България в средата на юни и началото на септември, предупреждава гадателката на Берлускони Теодора Стефанова. Ще бъдат засегнати много сгради и може да има жертви. Поради тази причина тя препоръчва на хората да не изпадат в паника и да си помагат едни на други.
Турция, Македония и Сърбия ще бъдат разтресени от земетресения, като най-мощен трус ще има в Гърция, който ще се усети дори на родна почва. Земетресенията за жалост ще са най-малкият проблем, понеже се очакват и много наводнения и изригвания на вулкани. Част от Южна България и почти цяла Италия ще бъдат потопени, а през лятото вулканът Етна ще се събуди и ще изригне. Германия, Полша и Румъния също ще бъдат залети от наводнения, а в някои страни и в Америка ще има големи цунами и урагани.
До края на 2012 г. катаклизмите и бедствията няма да стихват и голяма причина за тях е приближаващият астероид. Той е с диаметър 50 метра, тежи 140 000 тона и ще мине в опасна близост до Земята на 15 февруари 2013 година. Според гадателката на Берлускони астероидът влияе на земните пластове и е една от причините за сътресенията на Земята. Теодора Стефанова обаче се опита да успокои читателите ни, като заяви, че България е богоизбрана. Тя пророкува катаклизми из целия свят, като се разпростря от Италия през Мексико и САЩ, та чак до Япония. В родината ни ще има най-малко жертви и засегнати райони.