петък, 11 май 2012 г.

5 музи на силикона


...и 5 жертви на хирургията

 
Галя от балет „Сатен”
Някогашната балерина от „Шоуто на Слави” се обви с анонимност, откакто не танцува за Дългия. И при нея естетичната корекция е повече от една. Според специалистите силиконовите й гърди са сполучливо оформени. Не така обаче стоят нещата с устните й. След хирургическата намеса те придобиха чудовищни размери и на техния фон изразителните очи на Галя се губят.

 
Жената Котка
Джоселин Уилденщайн, по-известна като Жената Котка или булката на Франкенщайн, e най-фрапиращият случай в света за неуспешна естетическа намеса. Оставила е $4 милиона в клиники за преобразяване, но вместо да стане принцеса, се е превърнала в звяр.
Причина за метаморфозата й е мъжко безразличие. Понеже съпругът й престанал да я забелязва, а в същото време обожавал тигрите и лъвовете, Джоселин решила да заприлича на хищник от семейство котки. Не успяла да преодолее тишината в спалнята, но се пристрастила към операциите и така довела визията си до неузнаваемост. Някогашната красавица се подлага на над 7 операции, за да превърне лицето си в котка, а когато мъжът й вижда резултатите, започва да крещи от ужас. Двамата се развеждат, а пресата я обявява за жената котка. Сега Джоселин е безумно богата, но самотна и съжалява, че е посегнала към пластичната хирургия.

 
Емануела
Най-голямата жертва на силикона сред родните знаменитости. Изпълнителката на „Дълго, сладко” и „Духай” едва оцеля след три операции за импланти в гърдите. Колабира на масата, докато хирург я работеше със скалпела. Инцидентът се случи, защото Емануела опита комбинацията две в едно - да съчетае поставянето на имплантите с пластика на корема, а това се оказа пагубно за организма й.
Днес брюнетката сама признава, че е попаднала на касапи, които гледали само да й вземат парите. Затова неведнъж е призовавала младите момичета да не слагат подплънки от силикон.

 
Мария
Влиза в класацията ни като жертва на хирургия с билет, перфориран между прословутите й устни. Силиконът в устата на миньончето е станал на буци и без грим ясно се виждат неравностите. Гаф на старозагорски лекар, заради когото ликът на Мария попадна дори в портала за неуспешни пластични операции аwfulplasticsurgery.
Там брюнетката е в компанията на други дами с фрапиращи физиономии заради грешките на лекарите. Това обаче не смущава Гущеровата изгора и тя невъзмутимо настоява, че няма силикон в устата, а хиалуронова киселина.

 
Алисия
Братовчедката на Николета Лозанова по сексуална линия (заради любовите си с Валери Божинов и Николай Михайлов) има не една и две операции. Блондинката, която титулуват като българската Виктория Бекъм, развява силиконови гърди, изсечени скули и нацупено чипо носле досущ като британския оригинал. Но докато съпругата на Дейвид Бекъм изглежда завидно добре за своите 38 години, от „спайската” родно производство далеч не лъха свежестта на току-що навършила 30. Проблемът дори не е в пластичните хирурзи, а в преждевременното й общуване с тях. Всъщност някогашната лъчезарна Ася, както е истинското й име, се нуждаеше по-скоро от читав стайлинг консултант, отколкото от доктор със специалност „Клъцни-срежи”.