петък, 11 май 2012 г.

В сериала на Илияна и Наско


За българите историята на Сиракови е като поредица, която всички са гледали, но нямат нищо против повторенията
Покана за секс във „Фейсбук”
Двамата съпрузи спят в отделни стаи, за да може Сираков спокойно да следи родното първенство, а Илияна да зяпа любимите си сериали, разказвала е неведнъж треньорката. Не е тайна и друго – понякога Раева кани Наско в спалнята си в присъствието на публика. И двамата съпрузи имат профили във „Фейсбук” и преди време една вечер Илияна постна статус, че си ляга и би искала мъжът й да отиде при нея.
Сираков оценява изненадите на жена си от всякакъв характер. Последната публична изненада, която Илияна му спретна, беше за 50-ата му годишнина. Тогава тя организира грандиозно парти в столичния комплекс „Макси” с куп гости, сред които шефът на БФС Борислав Михайлов, Христо Стоичков, петролният бос Валентин Златев и много други.
Тържеството беше бляскаво, както цялата кариера на Сираков, който остави собствена следа в българския футбол не само като състезател, но и като ръководител на „Левски”.
Звезда на вечерта беше именно Илияна. Облечена в ефирна секси бяла рокля, подчертаваща перфектната й фигура, Раева събра очите на мъжката аудитория. Кулминацията настъпи, когато грабна микрофона и го поздрави с една от любимите си песни - „Йорговани”. Сираков не се стърпя и заяви на всеослушание: „Това е човекът, когото най-много обичам и на когото най-много дължа.”