събота, 5 май 2012 г.

Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова пред „Монитор”: Бербатов отказва да играе в Америка засега


Нападателят на „Манчестър Юнайтед” Димитър Бербатов ще отхвърли апетитна оферта на американски тим за трансфер. Българинът ще предпочете европейски клуб, макар и за много по-малко пари, твърди в седмичната си прогноза за в. „Монитор” гадателката на Берлускони Теодора Стефанова.
Тя допълва, че Бербо най-вероятно ще отиде да играе в Италия и там ще постигне най-големите успехи в своята кариера. Освен на Апенините футболистът ще покори и още една държава, където
ще покаже истинския си талант
В края на футболната си кариера той все пак ще отиде в Америка и ще остане да живее там със семейството си.
Подобна съдба очаква и бившата звезда на „Левски” Георги Иванов-Гонзо. Екснаставникът на „сините” ще има няколко предложения за работа в България, но ще замине в чужбина, където ще се наложи като добър треньор. Иванов ще бъде оценен извън родината ни и ще се премести да живее там с жена си и детето си. Това ще доведе и до окончателната му раздяла с манекенката Цеци Красимирова.
Много промени предстоят и в грандовете „Левски” и ЦСКА, споделя в прогнозата си Теодора Стефанова. Тя предвижда
нови собственици за двата тима
както и много силни трансфери през следващия сезон. До една година в България ще започне да се играе наистина качествен футбол и доста известни играчи ще започнат да предпочитат родината ни, твърди още гадателката на Берлускони. За да се стигне до там обаче, ще има много промени, и то най-вече в ръководството на БФС. Христо Стоичков ще успее да свали от власт сегашния шеф на футболния съюз Борислав Михайлов, като сам ще се кандидатира за поста. След силна конкуренция Камата ще седне в стола на Боби и ще направи много полезни промени в БФС. Този скандал обаче няма да се отрази на приятелството им и Михайлов ще има нова ръководна длъжност в съюза. Двамата ще загърбят скандалите и отново ще бъдат приятели. Съвсем скоро Боби Михайлов ще има
голяма радост от сина си
Николай и напълно ще забрави за краха на кариерата си в БФС, допълва още Стефанова. Тя твърди, че Ники и Алисия до няколко месеца ще обявят, че ще имат дете и това ще сплоти отношенията им и дори ще вдигнат сватба.
Брак през следващата година очаква и премиера на България Бойко Борисов. След като оправи магистралите, той ще реши да се врече във вярност на дългогодишната си приятелка Цветелина Бориславова.
Тяхната връзка е кармична
и въпреки скандалите помежду им ще отидат пред олтара, убедена е гадателката на Берлускони.
Теодора Стефанова разказва и за отношенията на Дарина Павлова и Силвио Берлускони. Гадателката е очарована от привързаността на италианския държавник към българката. Според нея двамата съвсем скоро ще признаят връзката си. След успеха на Дарина в Италия именно Силвио е първият, изпратил й поздравително писмо за успешното й предаване. Теодора е убедена, че госпожа Мулти ще пожъне грандиозни успехи и ще успее да пробие дори в Холивуд.