петък, 30 декември 2011 г.

Теодора Стефанова: Божинов ще изостави Николета



Новото попълнение на Спортинг (Лисабон) Валери Божинов ще порасне и ще преосмисли много неща през следващата година. Това ще доведе до криза в отношенията му с половинката му Николета Лозанова и след много раздели и събирания, нападателят ще намери нова изгора, твърди гадателката на Берлускони Теодора Стефанова в седмичната си прогноза за вестник "Засада".
Според нея Божинов ще изневерява многократно на плеймейтката и следващата му любима ще е още по-скандална от Лозанова. Сега обаче футболистът ще наблегне на професионалната си реализация и дори ще успее да се наложи като титуляр в новия си клуб Спортинг. Така Валери ще върне изгубените си фенове, които в последно време само го укоряваха и дори ще си създаде нови. Именно в този клуб Божинов ще покаже какво може и от тук ще тръгне успешната му футболна кариера, предвижда Теодора Стефанова. Сегашната му изгора Николета Лозанова ще го последва в Португалия, макар че иска да гради кариера в Италия, но двамата няма да продължат дълго отношенията си. Подобен крах на връзката очакват и бившата на Божинов - Алисия и сегашният й приятел - вратарят на Твенте Николай Михайлов. Двамата все още не са потвърдили официално връзката си пред медиите, но и това няма да успее да спаси любовта им и ще имат доста скандали мпомежду си, предсказва гадателката на Берлускони.

Димитър Бербатов обаче е намерил жената на живота си в лицето на Елена и ще остане с нея завинаги. Тя много го обича и двамата ще се превърнат в българските Виктория и Дейвид Бекъм, споледя Теодора Стефанова. Двамата ще имат още едно или две деца и ще се радват не само на любовта си, но и на успехите на Митко. Засега Бербо ще остане в Манчестър Юнайтед и още с първите мачове през сезона ще докаже, че е футболист от класа и ще оправи отношенията си със сър Алекс Фъргюсън. Съотборниците на Бербатов се радват много, че той остава в тима, но това няма да е за дълго. Очаква се следващият сезон Митко да напусне "червените дяволи" и ще гради другаде кариера, твърди гадателката на Берлускони. Сър Алекс Фъргюсън обаче ще има скандали и с други футболисти от тима и най-вероятно в края на следващия сезон ще бъде сменен с друг треньор.

Скандали се очаква да има и в родния ЦСКА. Ще има смяна на треньорския пост и там, но въпреки това, "армейците" ще докажат, че могат да играят класен футбол. ЦСКА ще един от най-силните отбори през този сезон, предсказва още Теодора Стефанова.
Въпреки излезлите наскоро публикации, че Христо Стоичков ще стане спортен директор в руския отбор Ростов, това няма да стане и само клубът ще бъде в ущърб. Много врати са отворени за Камата и той може да отиде където си пожелае, но сега Ицо има други планове и няма да стане скоро треньор, в който и да било отбор.
Рокада на треньорски постове няма да има и в Литекс. Отношенията между собственика на клуба Гриша Ганчев и Любослав Пенев са отлични и дори отборът да се провал ив Шампионската лига, Чичовото ще запази поста си, твърди Стефанова. Литекс ще има един доста труден мач с могрен, в който няма да липсват скандали. Първото полувреме ловчанлии ще се представят добре и ще запазят равенство, но 15 минути преди края на двубоя черногорците ще поведат и Литекс ще загуби мача.

Сибила Кусева