събота, 7 април 2012 г.

Жуниор Мораеш: Искам да играя с ЦСКА в Шампионската лига


Националният селекционер ме потърси, готов съм да облека екипа на България, твърди нападателят на „червените”

МОНИТОР
Бразилецът с №10 е топреализатор на ЦСКА в момента, а и най-добър стрелец в „А” група след продажбата на Янис Зику.
БФС нищи случая Присо, отказа картотека на Анисе

 
Апелативната комисия към Българския футболен съюз ще се събере на редовно заседание, за да разгледа жалбата на ЦСКА срещу наказанието на Нджонго Присо. Както е известно, африканецът отнесе доста тежка санкция от 7 мача заради непристойно поведение в Пловдив при гостуването на „Локомотив”. Присо със сигурност пропуска двубоя със „Светкавица” в понеделник, а участието му в следващите двубои зависи решението на Апелативната комисия два дни по-късно.
Спортно-техническата комисия към футболната централа пък отказа да картотекира Анисе в ЦСКА. „От представянето на Анисе като футболист на ПФК ЦСКА на 23.01.2012 до затварянето на трансферния прозорец на 28. 02. 2012 г. в БФС не е внесена никаква документация от ПФК ЦСКА АД”, обясняват от СТК.
На 5 март от литовската федерация изпращат искане за жълтата карта на мадагаскарския футболист като аматьор в местния „Невежис”, 4 дни по-късно това е изпълнено. След това ЦСКА се опитва да вземе Анисе с междунадорен трансфер, а на 21 март изпраща запитване до ФИФА без знанието на БФС за възможността да се направи изключение на правилото и играчът да бъде картотекиран извън трансферния прозорец.