неделя, 19 февруари 2012 г.

Опасни връзки в спорта


Футболистите често стават по-популярни с любовните афери, отколкото с изявите си на терена


СИБИЛА КУСЕВА
19.02.2012

Красиви и известни, но без професия. Единствената им мечта е да прелъстят колкото се може повече богати и именити спортисти. Стараят се да изглеждат добре и прибягват често до хирургически намеси, за да подобрят външната си обвивка. Излизат след полунощ да покажат подобренията си и се гмуркат в нощния живот на София. Там, където ще намерят принца за нощта, или по-точно казано, поредния футболист, който да се порадва на изваяната им снага. Надяват се, може би, че от обикновена авантюра ще успеят да излъжат жертвите си за нещо по-сериозно и ще се превърнат в поредната известна футболна съпруга ала Виктория Бекъм. Често претърпяват разочарование, но пък се успокояват, че вече са от ВИП средите, понеже носят прозвището „бившата на...” Търсят ги от списания и телевизии, а те със сълзи на очи споделят колко са обичали и как са наранени и изоставени. Невежите им съчувстват и страдат с тях, а другите се подсмихват иронично.

Безспорен фаворит сред фаталните жени е Алисия

Блондинката роди дете от нападателя на националния тим Валери Божинов. Тази нейна връзка я изстреля в топкласациите на попфолка и започнаха да се нижат участие след участие и клип след клип. Ася Дойчева, както е истинското й име, толкова се вживя в новото си амплоа на футболна съпруга, че започна да имитира половинката на Дейвид Бекъм – Виктория. Изпълнителката на „Твоя тотално” обаче не успя да заведе Божинов пред олтара. Докато Алисия разказваше колко много се обичат и как искат да си имат още едно дете, Валери побърза да се мушне под завивките на друга изявена дама във футболните среди - Николета Лозанова. Изпепеляващата му страст към плеймейтката стигна дотам, че футболистът дори завел НиЛо в семейната спалня и там се отдавали на бурна любов. И докато Божинката потъваше в отношенията си с Николета, Алисия започна да обикаля всички медии и да хленчи колко била използвана, наранена и изоставена. Амбициозната Ася от Ихтиман дори заведе дело срещу Валери за издръжка на 4-годишното им дете Валери Божинов-младши. Претенциите на майката към играча са за над 4 милиона лева. Видни столични клюкари обаче припомнят, че фолкгърлата е тази, която първа е кръшнала от семейното огнище. Слуховете гласят, че Алисия първа е прелъстила вратаря на „Твенте” и тогавашен приятел на Валери – Николай Михайлов. Историята помни още изказването на Мамин Ники, че Лозанова е като стар трабант. Но знае ли човек, може и да има истина в думите му, след като Николета стана популярна покрай връзката си именно с Михайлов-младши. Двамата бяха заедно в продължение на няколко години. Станала известна, Мис Плеймейт 2006 побърза да потърси други по-щедри и финансово обезпечени господа. За да е пълна идилията обаче, Николай Михайлов реши да заживее с Алисия малко след като Лозанова сключи брак с Валери и реши да го дари с още един наследник. Сапуненият сериал набра още повече публика, когато стражът на „Твенте” призна, че приема сина на Валери и Ася Дойчинова като свое дете. Сега двамата бивши приятели и баджанаци се опитват да се сдобрят отново. И как няма, все пак те са почти роднини, след като си размениха жените и ще отглеждат заедно децата си.
Любовният триъгълник

Мартин Тошев – Ани Димитрова – Йордан Тодоров

е не по-малко интересен и интригуващ от гореспоменатите. Засуканата брюнетка в продължение на две години се вричаше във вярност на тогавашния футболист на ЦСКА Мартин Тошев. Тя не спираше да публикува любовните им фотоси в социалната мрежа „Фейсбук” и да показва, че възрастта граници няма. Както е известно, Ани е по-голяма с 4 години от нападателя, но видя, че той не е принцът и набързо се хвърли в обятията на приятеля му и съотборник Данчо Тъча. По това време пък Тодоров бе женен за хубавата Елена, но отношенията им не вървяха. Бившата секретарка на шефа на БФС Борислав Михайлов не спря да сродява мъжа си с други футболисти и кроткият играч накрая тръгва да търси щастието другаде. По случайност или не той преоткри любовта в лицето на фаталната Ани. Халфът на „Локомотив” (Пд) успява да забремени нахаканата златотърсачка и едва тогава подаде молба за развод. Понастоящем Ани и Данчо Тодоров живеят заедно в Пловдив, Елена Тодорова избяга от светските среди, а Мартин Тошев бройка мадамите в Бургас, откакто рита за „Черноморец”.
И когато говорим за златотърсачки без професия, няма как да не споменем следния триъгълник

Златка Райкова – Благой Иванов – Златка Димитрова

След като спечели мъжката аудитория на риалитито „Островът на изкушението”, Русата Златка доказа, че може да се справи и в градски условия. Тя набързо завъртя главата на самбиста Благой Иванов и твърдеше, че той е мъжът с главно М. Райкова обаче не слизаше от устата на светските журналисти и често бе спрягана за любовница на видни бизнесмени. Дори се шушукаше, че е фаворитка на братя Диневи. След това тръгнаха и клюките, че изкусителката е омагьосала Валери Божинов. Докато историята обикаляше жълтите медии, а Златка обясняваше, че са се виждали само по телевизията, Багата се изцепил пред приятели: „Какво ми пука, че спи с други - нали и на мен ми пуска!”. Очевидно му бе запукало, след като я замени с плеймейтката Златка Димитрова. Черната Златка не успя да заличи спомените в сърцето на Иванов за русата изкусителка и връзката им не издържа дълго. Раздялата настъпи, когато брюнетката разбра, че самбистът бил на дискотека с Райкова и двамата си тръгнали заедно, припомняйки отминалите дни. В момента Димитрова е самотна и не спира да показва фотосите си с кученцето си в интернет пространството, Багата се е отдал на спорт и не мисли за жени, а Златка Райкова въздиша по футболиста на „Спартак” (Сф) Иван Топузаков, който е брат на Елин.

Цеци Красимирова – Гонзо – Светлана Василева

Този триъгълник е класика в жанра. Любовта им е изпепеляваща, грешна и забранена. За тях знаят всички, освен законната съпруга на Георги Иванов – Мариета. Ослепителната манекенка Цеци Красимирова дълги години топлеше завивките на спортно-техническия директор на “Левски” Георги Иванов. В знак на благодарност Гонзо й подари луксозен мезонет, в който фаталната брюнетка да отглежда дъщеричката си. Двамата винаги са споделяли, че са само приятели, но историята още помни как Цеци се хвана за косите със Светлана Василева в столична дискотека. Естествено, че мелето било заради изваяната фигура на бившия треньор на „сините”, а може би и заради веселяшкия му нрав и дълбок портфейл. Тогава двете дами си разменили обидни думи във връзка с единственото нещо, което ги свързва и разделя - Гонзо. Конкретните реплики не са добре чути от присъстващите в столичния клуб, но две обидни подмятания са били произнесени достатъчно силно в момент на непреодолим афект - “проститутка” и “дърта жена”. След като били изчерпани словесните аргументи, на помощ дошли и бойните умения. Според присъстващите по-активна била Светлана Василева, която започнала да налага своята конкурентка.
Интересното в случая е, че Георги Иванов винаги е твърдял, че е верен на съпругата си Мариета и любовниците му са плод на медийни измислици. Къде е истината, само той си знае.

Мартин Стоев – Бриана – Ивелин Попов

Фолкпевицата Бриана доказа на цяла България, че скандалът продава, а не талантът. Никому неизвестната брюнетка проби в светските среди след авантюрата й с бившия треньор на националния отбор по волейбол Мартин Стоев. Марто бе направил грубата грешка да комуникира с нея чрез „Скайп” и, когато тимът му бе в апогея си, амбициозната Бриана се възползва от това. Изпълнителката на „Искам секс” побърза да изпрати хронологията на разговорите им, като съдържанието можеше да подлуди всеки. Така изгря звездата на Бриана, която по-късно дори се кандидатира на изборите за кмет в родния си град Левски. Усетила, че никой не цени таланта й, а сексуалните й умения, чаровната певица омая и футболиста Ивелин Попов. Нападателят на „Газиантепспор” неведнъж се е отдавал на ласките на Бриана в малкия й мерцедес А-класа. Той дори бе пожелал да й направи дете, но напористата фолкгърла го отряза. След това Попето потърси утеха в обятията на колежката й Елена Паришева, двамата свиха гнездо, а в средата на миналия декември станаха и родители на момченце.