сряда, 8 февруари 2012 г.

Теодора Стефанова пред „Монитор“: Очаква ни зима на оцеляване, с наводнения и цунами

Азис пробива в политиката

Сибила Кусева

Снежният ад, който плени цялата ни страна няма да приключи скоро. Предстоят нови природни бедствия и хората трябва да са подготвени, за да няма много жертви. Очакват се още наводнения и цунами в Черно море и трябва да се обърне внимание не само на язовирите, а и на реките ни, съветва в седмичната си прогноза за в.“Монитор“ гадателката на Берлускони Теодора Стефанова. В районите на Варна и Бургас ще има свлачища, а хората от безизходицата ще изпаднат в депресии. Зимата ще е люта и ще засегне и съседните ни страни Турция и Румъния.
Черни облаци са надвиснали и над семейството на Галин и фолкпевицата Галена. Звездната двойка ще се разпадне до края на август месец и в живота на изпълнителката на „Тоя става“ ще се появи нов мъж. Вафленият бос ще преживее много тежко раздялата, а Галена ще престане с кръчмарските песни и ще смени напълно стила си на пеене, споделя гадателката на Берлускони. Галин и чаровната брюнетка ще се опитат да спасят връзката си, но няма да успеят, заради недоверието помежду им.
Златка Райкова, по – известна като Русата Златка най-накрая е намерила мъжа на живота си и до 2013 година ще го дари с наследник. Новият избраник на красавицата е футболиста Иван Топузаков, който е брат на Елин Топузаков. Двамата ще изживеят един бурен и страстен романс, като отношенията им ще се превърнат в сериозни и ще минат под венчилото, прогнозира Теодора Стефанова.

Грандиозен успех очаква Азис
и до две години ще влезне в политиката

Славеят на поп-фолка ще се наложи първо в Русия, където ще надмине по популярност и Филип Киркоров. Освен като изпълнител, Васил Боянов, както е истинското му име, ще създаде и своя продуцентска къща. Той постоянно ще ни изненадва с новите си идеи и не е изключено да създаде и свое телевизионно предаване, твърди гадателката на Берлускони. Най-големият му успех обаче ще е след две години, когато ще пробие в политиката на България и ще стане виден депутат, категорична е в прогнозата си Теодора. Очаква се през лятото Азис да открие своята сърдечна тръпка, с която да остане за дълго време. Именно новият партньор в живота му, ще му помага и ще успее да промени мисленето му и ще го тласне към политиката.
Изненадите в спортните среди също няма да са малко. До няколко месеца ще махнат президента на федерацията по волейбол инж. Данчо Лазаров и на негово място ще застане Ивайло Константинов. Преди рокадата ще има много скандали във волейболните среди и ще бъдат махнати доста треньори и ръководители във федерацията, заяви за седмичната си прогноза Теодора Стефанова.

Димитър Бербатов се връща в национални отбор

и ще покаже класата си. Бербо ще помогне много на „лъвовете“ и ще имат грандиозни успехи, убедена е гадателката на Берлускони. Нападателят на „Манчестър Юнайтед“ ще има перфектни отношения със старши треньора на „трикольорите“ Любослав Пенев и ще даде всичко от себе си, за да подобри състоянието на тима.
Станимир Стоилов се връща в „Левски“ като помощник треньор на Николай Костов. Двамата ще създадат помежду си перфектна хармония и ще бъдат един добър тандем, споделя Теодора Стефанова. Наско Сираков и Гонзо също ще си подадат ръка и ще престанат с нападките помежду си. Бившият изпълнителен директор на „сините“ ще стане един от най-важните инвеститори на Герена, докато Георги Иванов ще напусне до една година клуба и ще стане треньор в друг тим.

ЦСКА ще привлекат две гръмки имена
и ще станат шампиони

Червените“ ще стъпят на краката си и ще успеят в последния момент да направят два силни трансфера на чужди футболисти, които ще са доста известни имена. Въпреки това Димитър Пенев ще заложи на младите таланти и ще сформира един силен отбор. Теодора Стефанова предрича голям успех през този сезон за „армейците“ и е убедена, че именно те ще грабнат Купата на България.
Скандалите около черното тото няма да стихват следващите няколко години в цял свят. Най-засегната ще е Италия от разкритията, а в родината ни дори няма да има наказани. Националният ни отбор обаче ще бъде постоянно разследван в продължение на 1-2 години. Ще има много замесени известни имена с черното тото, но няма да има доказателства и няма да има осъдени, завършва седмичната си прогноза гадателката на Берлускони.