неделя, 19 февруари 2012 г.

Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова пред „Монитор”:


Мария Гроздева пак печели олимпийската титла

Бербо бележи гол за националния още срещу Холандия
19.02.2012

Сибила Кусева

Носителката на два златни и три сребърни медала от олимпиади в спортната стрелба Мария Гроздева ще отиде тази година в Лондон и отново ще грабне златото. Това обяви гадателката на Берлускони Теодора Стефанова в седмичната си прогноза за в. „Монитор”.

Гроздева ще постави световен рекорд

и ще си тръгне доволна от игрите. Успехи ще имат и ветераните в борбата Армен Назарян и Серафим Бързаков. Голямата изненада обаче ще дойде от лекоатлетите Ростислав Димитров и Петър Дачев. Макар и на възраст, те ще покажат доста добри постижения и завидна подготовка.
Теодора Стефанова е убедена и в таланта на Димитър Бербатов. Той ще отбележи гол в контролата на националния тим срещу Холандия още в първите минути на двубоя. Въпреки това ще има доста завистливи хора, които ще критикуват играта му и ще се опитат да смачкат самочувствието му. Завръщането му при „лъвовете” обаче ще се отрази положително на тима и ще се сформира един нов, по-добър и задружен отбор. След края на сезона Митко ще напусне „Манчестър Юнайтед” и ще покори още две държави.
Скандалите около завръщането на Бербатов в националния отбор няма да са единствените в родния футбол. Както е известно, БФС обжалва 3-месечното наказание на допингираните в ЦСКА и

ще се вдигне много шум

докато двете страни стигнат до консенсус, смята гадателката на Берлускони. Според нея целта на Българския футболен съюз е да отстрани играчите за този сезон и така да всее напрежение на „Армията”. Въпреки това обаче ще се споразумеят и футболистите ще бъдат наказани само за първите два мача и ще отнесат парична глоба. Теодора Стефанова смята, че ръководството на БФС се опитва да отнеме лиценза на ЦСКА и да им попречи да бъдат в челното място на класирането на „А” група в края на сезона. Старши треньорът на „червените” Димитър Пенев ще даде всичко от себе си, за да подобри играта на „армейците”, и ще заложи предимно на млади таланти. Усилията му накрая ще бъдат възнаградени и

ЦСКА ще грабне Купата на България

Освен това „червените” ще се споразумеят и с министерството на спорта за съоръженията в Борисовата градина и те ще бъдат дадени за ползване на клуба.
Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова предвижда и една успешна година за фолкпевицата Камелия. Чаровната блондинка ще започне свое телевизионно предаване и ще загърби напълно пеенето. Камелия ще пожъне много успехи в журналистическите среди, а в началото на 2013-а ще се оттегли от светските среди. Тогава ще се сдобие и с така очакваната рожба, която ще сплоти още повече отношенията й с приятеля й Цветин.
Бебе през тази година очаква и Светлана Василева. Плеймейтката, по-известна като Гонзовица, ще роди, но няма да иска да разкрива дълго време самоличността на бащата. Едва след няколко години тя ще се реши да сключи брак с него и ще имат една много стабилна връзка, завършва прогнозата си Теодора Стефанова.