неделя, 3 юни 2012 г.

Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова пред Монитор: Пенев класира националите на световно


Сибила Кусева


Треньорът на националния отбор по футбол Любослав Пенев ще успее да класира „трикольорите” на световното първенство през 2014 г. и дори ще пожъне грандиозни успехи, заяви в седмичната си прогноза за в. „Монитор” гадателката на Берлускони Теодора Стефанова. Тя допълни още, че Любо е кармично свързан с чичо си Димитър Пенев и усърдно върви по неговите стъпки. Именно Чичовото ще прослави родния футбол така, както навремето направи Пената с четвъртите в света. За целта обаче Любо ще бъде непреклонен пред футболистите, които нямат воля за игра, и


ще държи страшно много на дисциплината


Освен това наставникът ще изгони някои от старите футболисти и ще извика нови за националния отбор, които с гордост ще носят фланелката на „трикольорите”.
Теодора Стефанова предвижа и много промени в родния футбол. Едно от емблематичните имена на „Левски” - Христо Йовов, през следващия сезон ще започне да гради кариера като помощник-треньор и ще остави футбола настрана. Така Бижутера сам ще се откаже да излиза на терена и след време ще стане треньор на „сините”.
Нападателят на „Лече” Валери Божинов ще има много промени в живота си, допълва още гадателката на Берлускони. Мъжът на Николета Лозанова ще получи предложение от друг италиански тим, но той ще предпочете отбор в друга държава. С него ще заминат и моделката НиЛо и детенцето им Никол. В същото време баджанакът на Валери - Николай Михайлов, ще се сгоди за Алисия във френския курорт Сен Тропе. Първоначално роднините на вратаря на „Твенте” няма да искат фолкпевицата за снаха, но ще се примирят, след като се роди и детенцето им.
Скандали ще тресат и олимпиадата в Лондон. Още щом започне, ще има много хванати спортисти с положителни допинг проби. За щастие обаче сред тях няма да има наши сънародници. Родните спортисти ще успеят да се представят много добре в Лондон и повечето ще си тръгнат със златни и сребърни медали. За зла участ по време на олимпиадата ще има наводнения и земетресение в Англия и това ще внесе страх у хората. Те обаче трябва да са спокойни, защото щетите ще са материални и няма да има жертви, споделя в прогнозата си Теодора Стефанова.
Тя предвижда и страхотни


промени във волейболната федерация


и националния тим. В най-близко бъдеще шефът на БВФ Данчо Лазаров ще подаде оставка, понеже ще бъде принуден, и ще се оттегли. На поста му ще застане жена, която ще подобри състоянието във волейбола. Треньорът на националния тим Радостин Стойчев пък ще остане начело на отбора и ще постигне много успехи с него.
И този път гадателката на Берлускони не пропусна да каже нещо и за личния живот на звездите. Тя твърди, че Софи Маринова ще срещне мъжа на живота си, който много ще я обича и ще се грижи за нея. Именно тогава Ромската перла ще забрави напълно бившата си любов Дачо.
Фолкпевицата Андреа до една година ще сключи брак с боксьора Кубрат Пулев и двамата ще имат дете. Бракът им ще е един от най-стабилните във фолксредите, понеже двамата са кармично свързани.